Română RO     Contact us

Section in construction ☕

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Liga Locală Racket Fusion a strâns la Botoșani 42 de jucători entuziaști într-un sistem flexibil care în ultima lună de vară a surprins pasionații tenisului de câmp din Iași.


Mulțumiri jucătorilor care au avut încredere în noi și prietenilor noștri din Botoșani care au participat la turneele din Iași pentru sprijinul în organizare și promovare. Am făcut pasul în Botoșani cu ajutorul unor parteneri vechi, dar și noi:


* Decathlon Botoșani vine în sprijinul nostru cu mingi de joc pentru fiecare participant. Campionul din fiecare ligă va primi din partea Racket Fusion și un card cadou Decathlon pentru a-și achiziționa cele necesare.
* Tridex Sport Arena este baza sportivă care, în măsura pozițiilor disponibile, ofertă o reducere de 50% pentru meciurile din cadrul Ligii, disputate pe terenurile lor. Bineînțeles, jucătorii sunt liberi să își aleagă orice teren de tenis din Botoșani pentru disputarea jocurilor.
* Kinetic Mind va avea grijă de recuperarea voastră după duelurile din acest sezon.
* Nu în ultimul rând, Avanti Pizza pregătește cu gust celebrarea victoriilor.


Vom organiza și o tombolă cu miros floral, din partea afacerii de familie - Lavanda Laurei.

Distribuția premiilor va fi anunțată în următoarele 2 săptămâni.Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1234595683571218/


Idea Parser Developer 2020-09-16 12:40:34

Latest news

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Cum se prezintă debutul Racket Fusion în Botoșani - cu formatul de ligă! Cine sunt partenerii noștri, dar și ce se anunță în această toamnă

Find out more

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Un prim meci și din Grupa B, în cadrul sezonul 2 al Racket Leagues. Ce au făcut cei 4 jucători duminică începând cu ora 14?

Find out more

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Primul weekend din luna februarie a însemnat și debutul sezonului 2 al Racket Leagues – Campionatul pe echipe, disputat în Iași. Să vedem rezultatele Grupei A.

Find out more