Română RO     Contact us

Section in construction ☕

Start de sezon... amânat!


Chiar dacă vremea părea să se îmbunătățească și să ne permită disputarea unui turneu de tenis de câmp înainte de Sărbătorile de Paște, amiaza zilei de vineri a venit cu o ploaie intensă de o oră, însoțită de averse, descărcări electrice și puțină gheață. Terenurile de zgură au avut de suferit și meciurile de vineri au fost amânate în primă fază. Ploaia a continuat și după luarea acestei decizii, ducând în final la decizia de a anula întregul turneu, întrucât nici sâmbătă în prima parte a zilei nu se putea juca, numărul mare de meciuri și posibilitatea încă ridicată de precipitații fiind factori decisivi.

Cei 49 de participanți au fost informați cu privire la această decizie organizatorică.

Racket Fusion își va face lecțiile, va continua pregătirile pentru un nou turneu în luna mai. Mulțumim prietenilor noștri și apreciem feedback-ul diversificat venit din partea voastră în ultima săptămână.


Idea Parser Developer 2019-04-20 13:56:44

Latest news

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Cum se prezintă debutul Racket Fusion în Botoșani - cu formatul de ligă! Cine sunt partenerii noștri, dar și ce se anunță în această toamnă

Find out more

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Un prim meci și din Grupa B, în cadrul sezonul 2 al Racket Leagues. Ce au făcut cei 4 jucători duminică începând cu ora 14?

Find out more

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Primul weekend din luna februarie a însemnat și debutul sezonului 2 al Racket Leagues – Campionatul pe echipe, disputat în Iași. Să vedem rezultatele Grupei A.

Find out more