Secțiune în lucru ☕

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Daniel Bozaru / Giani-Andrei Ciornei / Aurelian Apostu vs Alin Ciobîcă / Andrei Ciobîcă / Mihai Ciobîcă 2-1

            Prima etapa a adus față în față echipele cu cupă, acasă, în vitrină. Câștigătorii Grupei A au făcut o schimbare în echipă, Adrian Bidică fiind înlocuit în acest sezon de Aurelian Apostu și par favoriți și de această dată, însă avem echipe noi, care emit reale pretenții la trofeu. De partea cealaltă, echipa cunoscută sub numele „CiobîcAS” a continuat în familie și după promovare și vor să rămână în această grupă, care reprezintă un mediu idea de creștere a jocului lor individual și de ce nu, de dublu.

  • Giani-Andrei Ciorneri vs Andrei Ciobîcă 6-3/6-1 (Ștrand)

Un prim set de senzație făcut de Andrei Ciobîcă, campion la categoria Începător la turneele de simplu, care s-a ținut cât a putut de bine de Giani. Acesta din urmă, s-a încălzit perfect în setul al doilea, tranșând partida cu un sec 6-1. Un duel disproporționat la prima vedere, dar cu siguranță o experiență diferită care a scos tot ce-i mai bun din Andrei Ciobîcă


  • Daniel Bozaru vs Alin Ciobîcă 5-7 / 1-6 (Ștrand)

O reeditare a unei finale de la Începător din vara anului trecut a avut loc sâmbătă. Amândoi actualmente evoluează la Mediu, iar primul set a fost unul excelent, iar la 5-4 a intervenit o mică accidentare a lui Daniel. Primul set a fost adjudecat de Alin, iar setul doi s-a consumat repede, cel mai probabil Daniel nedorind să-și agraveze problema și să păstreze șanse pentru partida de dublu, cea decisivă!


  • Daniel Bozaru/Giani-Andrei Ciornei vs Alin Ciobîcă/Andrei Ciobîcă 6-4 / 6-2 (Ștrand)

Meciul decisiv a fost câștigat de echipa favorită, în două seturi, însă nou-promovații nu s-au dat bătuți, crezând în șansa lor de a face surpriza iernii. Primul set aproape că l-au avut în mână, dar chimia de la dublu a lui Daniel și Giani, și probabil și experiența, i-au făcut să răsufle ușurați la finalul acestor 5 ore de tenis.


Gheorghe Adam / Cristi Balcanu vs Cristi Adam / Vlad Mihaly 1-2

            Două echipe nou-formate, aflate la debutul în competiția Racket Leagues, au oferit un spectacol desfășurat pe parcursul a două zile din varii motive. Flexibilitatea, în măsura posibilităților și a fair-play-ului rămâne una dintre caracteristicile Racket Fusion. Se putea întâmpla orice și totuși să vedem ce a fost...

  • Gheorghe Adam vs Vlad Mihaly 6-4 / 6-3 (Ștrand)

„Key Gigishori” și Vlad Mihaly au deschis balul cu un meci spectaculos de o parte și de alta. Cu siguranță nu a fost o partidă amicală, chiar dacă ulterior cei doi au fost surprinși ca fiind adepți ai brand-ului „Suceava” și da, amândoi au vrut să-și duca echipa în avantaj după primul joc.


  • Cristi Balcanu vs Cristi Adam 6-3 / 4-6 / 5-10 (Tomești)

Absenții zilei de sâmbătă au avut nevoie de 3 seturi pentru a decide cine a fost mai bun dintre cei doi „Cristi”. Se pare că partenerul de echipă a lui Vlad, a fost mai inspirat, victoria sa înclinând balanța ușor, ușor, în favoarea lor. Și meciul de dublu a fost decisiv...


  • Gheorghe Adam/Cristi Balcanu vs Cristi Adam/Vlad Mihaly 4-6 / 4-6 (Tomești)

           Gigi și Vlad au pășit hotărâți pe zgura de la Tomești, alăturându-se coechipierilor lor deja încălziți după partida de simplu. Cel mai favorizat „Adam” al etapei             a fost Cristi, ai cărui prezență în această duminică a fost cu noroc sau de bun augur, reușind ca echipa sa să obțină victoria cu 2-1 la general.


Alin Ciobîcă după ce a adus egalarea

Idea Parser Developer 2020-02-11 21:14:13

Ultimele știri

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Cum se prezintă debutul Racket Fusion în Botoșani - cu formatul de ligă! Cine sunt partenerii noștri, dar și ce se anunță în această toamnă

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Un prim meci și din Grupa B, în cadrul sezonul 2 al Racket Leagues. Ce au făcut cei 4 jucători duminică începând cu ora 14?

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Primul weekend din luna februarie a însemnat și debutul sezonului 2 al Racket Leagues – Campionatul pe echipe, disputat în Iași. Să vedem rezultatele Grupei A.

Află mai multe