Secțiune în lucru ☕

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Cătălin Beleca / Cristi Ghibu / Ioan Onose vs Alex Bucur / Constantin Munteanu / Luisian Andreescu 2-1

            Singura partidă a Grupei B s-a desfășurat cu iz britanic, duminica începând cu orele 14:00, aducând față în față două echipe pline de fair-play. În formația lui Cătălin Beleca, față de sezonul 1, a rămas Cristi Ghibu și își va face apariția (la următoarele jocuri probabil), Ioan Onose, în timp ce Constantin Munteanu a plecat din echipa lui Vlad Stegariu și a lui Sebastian Iacob pentru a se alătura lui Alex Bucur și Luisian Andreescu, cei care alături de Vlad Chirilă au compus în noiembrie o echipă 100% hibridă, niciunul din ei nemaijucând împreună până atunci.

  • Cătălin Beleca vs Alex Bucur 7-5 / 6-1 (Ștrand)

I-a luat ceva timp lui Cătălin să-și uniformizeze jocul și să-și regleze serviciul, în acest meci, Alex Bucur sperând să poată obține o primă victorie. Experiența și serviciul lung și apăsat a lui Beleca a făcut ca, în setul a doilea, victoria să nu mai pară fără destinatar. 1-0 și mergem la dublu.


  • Cristi Ghibu vs Constantin Munteanu 2-6 / 6-3 / 7-10 (Ștrand)

În paralel cu meciul Beleca-Bucur, pe primul teren, s-au întâlnit în premieră Cristi Ghibu și Constantin Munteanu. Meciul a părut să curgă într-o singură direcție când imediat după debutul setului 2, relaxarea sau mai bine zis, clasicul blocaj psihologic a intervenit la Constantin care nu a mai reușit să câștige nimic. Până și în setul decisiv, avantajul a fost în favoarea lui Cristi, dar situația sa echilibrat la 6-6. Victorie de moral și o dorință oricând de a rejuca acest meci împotriva lui Cristi Ghibu.


  • Cătălin Beleca/Cristi Ghibu vs Alex Bucur/Constantin Munteanu 6-4 / 6-2 (Ștrand)

Meciul decisiv a părut să aibă o echipă favorită încă dinainte de start, cuplul Beleca/Ghibu fiind deja sudat din primul sezon. De cealaltă parte, nici Alex, nici Constantin nu considera jocurile de dublu punctul lor forte, așa că, cu o floare nu se face primăvară, și nici cu câțiva ași nu se câștigă un meci. Echipa lui Cătălin Beleca obține victoria și păstrează șanse reale pentru câștigarea grupei.


Echipa Vlad Stegariu / Sebastian Iacob nu a putu juca în acest weekend, grupa fiind completată ulterior de o echipă de la categoria Începător, formată din Florin Moraru și Gabriel Moraru. Partida va fi recuperată ulterior, pe parcursul acestei luni.

Idea Parser Developer 2020-02-11 21:56:01

Ultimele știri

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Cum se prezintă debutul Racket Fusion în Botoșani - cu formatul de ligă! Cine sunt partenerii noștri, dar și ce se anunță în această toamnă

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Un prim meci și din Grupa B, în cadrul sezonul 2 al Racket Leagues. Ce au făcut cei 4 jucători duminică începând cu ora 14?

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Primul weekend din luna februarie a însemnat și debutul sezonului 2 al Racket Leagues – Campionatul pe echipe, disputat în Iași. Să vedem rezultatele Grupei A.

Află mai multe