Secțiune în lucru ☕

Racket Fusion și anul 2019

Dragi prieteni, mulțumită vouă Racket Fusion a reușit să organizeze un număr de 8 turnee destinate adulților și 7 turnee pentru copii (Tenis10) în 2018.

Cu toate că intențiile noastre au fost să ducem spectacolul tenisului și în alte orașe, ne-am făcut tabără la Tenis Club Coreco (în Păcurari), având și câteva incursiuni în Hârlău, Roman, respectiv la terenul Decathlon – Iași, unde s-a organizat un turneu al sponsorului, pentru copii.


Site-ul Racket Fusion este în continuă schimbare, urmând a fi finalizat pe parcursul acestui an în funcție de feedback și necesități, fapt pentru care vom continua să funcționăm și pe pagina noastră de Facebook, urmând cursul unei tranziții pe website. 

Tenisul de câmp organizat de Racket Fusion a avut în spate o serie de oameni care s-au implicat după posibilitățile și cunoștințele lor, care au muncit și încă urmăresc traseul unui vis. Ne-am bucurat de sprijinul partenerilor care au acceptat să ne pună la dispoziție terenurile de tenis, de sponsori precum Decathlon și TopKineto – recuperare medicală și de jucătorii care au luat parte la competițiile organizate, fără de care am fi rămas fără combustibil în cursa spre Racket Fusion v2.0. Mulțumim tuturor!


În anul 2019, ne propunem o serie de 12 turnee de tenis, numărul acestora urmând a fi mult mai mare întrucât se dorește testarea unor noi parametri. 


Salutăm interesul accentuat al pasionaților de tenis și le mulțumim pentru sprijinul moral din această perioadă de pauză. Satisfacția este la cote ridicate și la nivelul partenerilor Racket Fusion, atât Decathlon România, cât și TopKineto – recuperare medicală doresc să sprijine și încurajează dezvoltarea activității noastre. Campania de promovare a imaginii și de consolidare a parteneriatelor este în continuă desfășurare, dovadă faptul că magazinul de optică medicală  Profi Optic Iași s-a focusat cu precizie asupra a ceea ce facem împreună, devenind un sponsor al turneelor din acest an.


Cel mai probabil, se poate afirma că anul 2019 va fi probabil ultimul an-pilot al Racket Fusion în ceea ce privește tenisul de câmp, urmând ca 2020 să vină cu niște provocări pentru fiecare actor al acestui minunat proiect.


Între timp, ne vom revedea în weekend-ul 19-21 aprilie 2019 la Coreco pentru un Turneu de Debut în care să discutăm, să jucăm  și să celebrăm reînceperea jocurilor de tenis între prieteni. Racket Fusion – feel through your racket


Idea Parser Developer 2019-04-12 16:55:16

Ultimele știri

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Cum se prezintă debutul Racket Fusion în Botoșani - cu formatul de ligă! Cine sunt partenerii noștri, dar și ce se anunță în această toamnă

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Un prim meci și din Grupa B, în cadrul sezonul 2 al Racket Leagues. Ce au făcut cei 4 jucători duminică începând cu ora 14?

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Primul weekend din luna februarie a însemnat și debutul sezonului 2 al Racket Leagues – Campionatul pe echipe, disputat în Iași. Să vedem rezultatele Grupei A.

Află mai multe