Secțiune în lucru ☕

Turneu SummerSmash - Etapa 2 începe mâine

Turneul SummerSmash ediția a două va începe mâine și se va termina la începutul săptămânii viitoare, locația de desfășurare fiind Tenis Club Coreco din Iași.


La startul competiției s-au înscris 42 de participanți: 12 la categoria Începător, respectiv câte 15 la categoriile Mediu și Avansat.


Tragerea la sorți a fost realizată live pe facebook în această dimineață, iar grupele arată astfel:


Grupele pot fi vizualizate și aici pentru: IncepatorSS2.jpg * MediuSS2.jpgAvansat SS2.jpg

Programul de disputare al meciurilor poate fi consultat AICI.Din punct de vedere organizatoric s-a încercat, în măsura posibilităților, programarea meciurilor în funcție de disponibilitatea jucătorilor și apreciem mult înțelegerea și fair-play-ul vostru.


Sponsorii și partenerii de încredere ai acestui turneu sunt Decathlon România, Profi Optic Iași, TopKineto Recuperare medicală, La Costa – Selected Store și Lavada Laurei.

Idea Parser Developer 2019-06-21 10:17:38

Ultimele știri

Liga Locală Racket Fusion la Botoșani!

Cum se prezintă debutul Racket Fusion în Botoșani - cu formatul de ligă! Cine sunt partenerii noștri, dar și ce se anunță în această toamnă

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa B)

Un prim meci și din Grupa B, în cadrul sezonul 2 al Racket Leagues. Ce au făcut cei 4 jucători duminică începând cu ora 14?

Află mai multe

Racket Leagues - sezonul 2, episodul 1 (Grupa A)

Primul weekend din luna februarie a însemnat și debutul sezonului 2 al Racket Leagues – Campionatul pe echipe, disputat în Iași. Să vedem rezultatele Grupei A.

Află mai multe